غذاهای گیلانی / ماهی گردبیج

شکم ماهی  را یک چاک کوچک  می دهیم, محتویات شکم ماهی 
را خارج  می  کنیم. بعد ماهی  را تمیز  می  شوئیم و  می  گذاریم در صافى
بماند تا آبش برود. سپس داخل شکم ماهی  را از مایه مغز گردو و سبزى که حاضر
کرده ایم پر  می  کنیم.

دو لبه شکم ماهی  را جفت  می  کنیم و با
نخ و سوزن بخیه  می زنیم. سپس سر و دم ماهی  را بهم  می  آوریم وماهی  را
گرد کرده در یک قابلمه مناسب قرار  می  دهیم و زیر و روى آن آتش زغال ریخته
و ماهی  را در حرارت ملایم  می  پزیم.

امروزه این خوراک ماهی  را نیز  می  توان
در فر به طریق آسان تر طبخ نمود. یعنى بعداز آنکه شکم ماهی  را پر کردیم و
دوختیم سینى فر را ک می   چرب  می  کنیم, کمی   آرد  می  پاشیم و ماهی  را
از پهلو روى سینى قرار  می دهیم.

در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه به مدت
یکساعت و نیم  می  پزیم. در این فاصله مقدارى سس متشکل از آب انار و یک
قاشق کره آب کرده و زعفران روى آن  می دهیم تا ماهی  خوشرنگ شود

منبع : گیلان آنلاین

 

/ 0 نظر / 17 بازدید