غذاهای گیلانی / غورآبه


 

گیلان آنلاین:غورآبه:

مواد لازم
1_ جوجه کوچک _ 2 عدد
2_ سبزى _ اسفناج, یا برگ چغندر, گشنیز, نعناع, کمی سیر و ترش واش _ یک کیلو
3_ پیاز متوسط _ یک بته
4_ آبغوره _ یک فنجان
5_ نمک و فلفل _ به اندازه کافى
6_ تخم مرغ _ 5 عدد

طرز تهیه
جوجه
ها را تمیز کرده و شسته و هرکدام را چهار قسمت نموده با روغن کمی سرخ
میکنیم. سبزى ها را تمیز کرده و شسته و پیاز را پوست کنده ریز ساطورى
میکنیم.

سبزى و پیاز را با روغن سرخ نموده و بعد
جوجه ها را در قابلمه ریخته و سبزى را روى آن میریزیم. نمک و فلفل و آبغوره
ریخته و با 2 یا 3 لیوان آب میپزیم. بعداز انکه مرغ کاملا پخت به تعداد
نفرات تخم مرغ ها را درسته در قابلمه که خورش در حال جوشیدن است میشکنیم و
در ظرف را میبندیم تا تخم مرغ با حرارت ملایم بسته شود.

این خورش باید کمی بیشتر آب داشته باشد

/ 1 نظر / 19 بازدید
طه

سلام من غورابیج یا غوراویج خوردم توش پر از غوره بود. جاتون خالی. چسبید. راستی من می خوام نقشه ی استان گیلان رو با تقسیمات شهرستانهاش داشته باشم. از کجا باید پیدا کنم؟ می خوام بزرگیش هم اندازه ی یه صفحه ی آچار باشه فوقش. شما می تونید کمکم کنید؟؟ بی رنگ باشه. تا خودم بتونم رنگش کنم. می خوام خودم هر شهرستانش رو رنگ کنم بر اساس دماش. خیلی برام مهمه. البته اگه بشه با خود نرم افزار رنگش کرد که دیگه فبها. چون می خوام توی نسخه ی کامپیوتری باشه. میدونین چی می گم؟ با تشکرات بسیار زیاد فراوان[لبخند][لبخند]