علت ریزش مو گیلانی (اگه می خواهید از ریزش موهاتون جلوگیری کنید بخونید)

حال اگر برنج قهوه ای آسیاب شود، مقدار زیادی از لایه های دانه برنج به همراه سبوس و مواد مغذی آن از بین می روند و آن چه باقی می ماند، همان برنج سفید است.

در طی آسیاب کردن برنج قهوه ای و تبدیل آن به برنج سفید،67 درصد ویتامین ب3، 80 درصد ویتامین ب1 ، 90 درصد ویتامین B6 ، نصف منگنز، نصف فسفر، 60 درصد آهن و تمامی فیبرهای محلول و اسیدهای چرب ضروری موجود در آن از بین می روند.

یکی از کارهای که برای رساندن این ویتامین ها به بدن میتوان مصرف سبوس برنج یا شلتوک به صورت جوشانده یا به صورت های مختلف .. است
اغلب افراد به علت بوی زمخت و تند این جوشانده از مصرفش خودداری می کنند
کلاً مصرف زیاد برنج توصیه نمی شود. شما برنجی را مصرف کنید که شیمیایی نباشد. دو استکان سبوس را در یک قابلمه آب جوش بریزید و اگر بیشتر شد مشکلی ایجاد نمی کند ولی همین مقدار کافی هست.
آهسته آنرا می جوشانید سپس صافش می کنید، مواردی که از سبوس مهم است، وارد آب خواهد شد و از آن آب استفاده می کنید و برنج را درونش می پزیم.
خوردن این جوشانده هم کبمود ویتامین های برنج سفید که باعث رسوب گذاری  می شود را جبران می کند و هم باعث رساندن ویتاوین های بیشتری به بدن می شود
در کل مصرف برنج سفید یکی از دلایل عمده ریزش مو در استان گیلان به حساب می آید که به راحتی می توان با خوردن روزانه یک استکان جوشانده سبوس برنج از این اتفاق جلوگیری کرد .. سلامت باشید.

سید شهاب فلاح چای

وبلاگ استان گیلان

/ 0 نظر / 8 بازدید